Mentenanta tehnica

Servicii de mentenanta

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, am inclus in portofoliul de servicii si verificarile sau reparatiile la instalatiile electrice, termice sau sanitare. De asemenea, oferim servicii de montaj al obiectelor sanitare (chiuvete, cabine de dus, baterii etc) sau electrice (prize, intrerupatoare), inclusiv montaj centrale termice sau boilere.

Serviciile noastre de mentenanta si/sau reparatii se pot realiza la cerere sau pe baza de contract. In acest sens, colaboram atat cu Asociatiile de Proprietari din Brasov cat si cu persoanele fizice care ne solicita serviciile.

Toate solicitarile sunt tratate cu maxima seriozitate.

Montaj si reparatii obiecte casnice

Obiectele din casa sunt supuse uzurii. Unele din ele necesita mici reparatii sau reglaje. Nu toata lumea detine uneltele  sau cunostintele necesare in vederea micillor interventii.

Naptera efectueaza servicii de reparatii si reglaj pentru usi si ferestre, pentru obiecte de mobilier sau alte lucrari de intretinere casnica. Personalul nostru va efectua pentru dvs diverse lucrari precum:

  • montaj mobilier;
  • montaj corpuri de iluminat sau schimbarea acestora;
  • montaj galerii pentru perdele si draperii;
  • montaj corpuri suspendate, etc.

Mentenanta si intretinere spatii comerciale

Pe langa serviciile DDD cu care Naptera v-a obisnuit deja, ne marim aria de actiune si oferim mentenanta si intretinere pentru spatii comerciale, industriale si cladiri de birouri.

Servicii de mentenanta tehnica pe baza de contract:

  • audit energetic, intretinere si reparatii instalatii electrice;
  • audit si mentenanta pentru instalatii sanitare (baterii baie sau bucatarie, chiuvete, toalete, sisteme de canalizare);
  • audit si mentenanta a instalatiilor termice precum centralele termice si sistemele de aer conditionat.
Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.