Dezinfectie

Dezinfectia spatiilor locative

Dezinfectantii sunt folositi pentru a elimina bacteriile din locuintele dumneavoastra (case, apartamanete, garsoniere, garaje). Acestia omoara bacteriile provocand ruperea straturilor exterioare a celulei bacteriene.

Dezinfectarea zonelor critice reprezinta o provocare zilnica si decisiva in privinta spatiilor de lucru si a locuintelor. Conform noilor descoperiri, dezinfectarea minutioasa a suprafetelor din cadrul facilitatilor este un factor major al reducerii preluarii diferitelor boli de natura transmisiva si se recomanda efectuarea procedurilor intr-un ritm frecvent pentru evitarea formarii mediului de dezvoltare a bacteriilor.

Motivul principal pentru practicarea dezinfectarii este intreruperea transmiterii agentilor patogeni de la o persoana infectata la o gazda sensibila. In functie de natura agentului patogen si de mediul sau, cum ar fi temperatura si umiditatea relativa, organismele pot supravietui perioade de cateva saptamani sau luni. Contactul cu obiectul contaminat poate duce la inlocuirea directa a unei gazde sensibile.

Dezinfectarea eficienta depinde de trei factori principali, in vederea obtinerii unui rezultat reusit:

  • Natura si calitatea produsului (un dezinfectant sarac nu va functiona nici macar atunci cand este aplicat corect si regulat).
  • Protocolul prin care se aplica produsul (rezultatele pot fi nemultumitoare chiar si in cazul unui produs calitativ atat timp cat nu este aplicat corect).
  • Se recomanda utilizarea regulata a dezinfectantilor pentru efecte de lunga durata.

Utilizatorii trebuie sa fie constienti de faptul ca evaluarea fiecarui dezinfectant este diferita prin eficacitatea obtinuta in laboratoare.

Dezinfectia se poate face cu scop:

  • profilactic: preventia aparitiei unei flore microbiene cu potential in producerea de boli infectioase;
  • de atac: distrugerea germenilor patogeni si combaterea focarelor infectioase.

Naptera Solution detine una din solutiile reale pentru efectuarea serviciilor de dezinfectie pe suprafata judetelui Brasov si imprejurimi. Firma noastra pune in slujba clientilor nostri personal profesionist si aparatura moderna,  o garantie pentru un climat placut si sanatos.

Dezinfectia spatiilor comerciale

Utilizarea eficienta a dezinfectantilor constituie un factor major in prevenirea infectiilor dobandite in anumite medii de lucru, precum in spatii de birouri, firme si intreprinderi unde angajatii conlucreaza in spatii inchise cu birouri si obiecte ce reprezintra mijloace de usoara transmisie a agentilor patogeni de la o persoana infectata la o potentiala gazda sensibila.

Suprafetele trebuiesc dezinfectate periodic deoarece reprezinta elemente critice, fiind un contact frecvent intre pielea omului si acestea. Utilizarea frecventa este recomanda pentru rezultate ridicate insa nu trebuie sa omitem faptul ca suntem predispusi oricand la infectarea cu diferiti agenti patogeni atunci cand dezinfectarea se efectueaza cu ajutorul unor produse de slaba calitate sau in cazul celor calitative insa aplicate intr-un mod necorespunzator si rar.

Asadar dezinfectia suprafetelor si a instrumentelor este un aspect important in controlul infectiei, asa cum se respecta in unitatile medicale, stomatologice, si altele. Solicitarea unei examinari este obligatorie si importanta in vederea evaluarii potentialului de dezinfectare si decontaminare.

Adesea la locul de munca va folositi de acelasi calculator, puneti mana pe acelasi mouse si tastati pe butoanele aceleiasi tastaturi. Microbii se dezvolta pe suprafete care adesea sunt in contact cu pielea noastra si fac usoara transmisia agentilor patogeni de la o persoana la alta.

Naptera Solutions se adreseaza firmelor de amploare si micilor intreprinderi care sustin conceptul unui mediu sanatos si curat.

Apelati la profesionisti mai ales in sezoanele cu gripa si alte boli cu transmitere virala. Este mult mai usor sa previi decat sa combati.

Cere o oferta! Si vom gandi impreuna un plan eficient de dezinfectare a spatiului propus folosind produse ale caror brand-uri sunt recunoscute pe si apreciate pe piata.

 

Dezinfectia spatiilor industriale

Dezinfectia este o masura de siguranta.  Procesul de dezinsfectie a spatiilor industraiele implica indepartarea, dezactivarea sau uciderea microorganismelor patogene. Fiind distruse sau dezactivate, incetarea cresterii si a reproducerii acestora este minima.

Curatarea si dezinfectarea suprafetelor care au fost in contact cu animale sau pasar este un element vital in controlul bolilor bacteriene si virale. Cel mai important factor privind acest proces este curatenia spatiului vizat, determinand eficacitatea procesului de dezinfectare. Utilizatorii dezinfectantilor sunt responsabili si trebuie sa aiba obiective clare si un plan de actiune solid. Procedurile si politicile de dezinfectare trebuie sa indeplineasca cerintele legale si de mediu in conformitate cu legea in vigoare.

Efectuarea dezinfectiei este recomandata pentru inlaturarea sau uciderea agentilor patogeni care ne pot pune sanatatea in pericol, chit ca vorbim despre persoane sensibile cu alergii sau nu. Mediul de desfasurare a activitatii noastre este vital in sanatatea fizica si psihica, atat pentru noi cat si pentru cedin jurul nostru, transmiterea fiind inevitabila si simpla prin contactul nostru cu obiectele infectate sau pe calea aerului.

Alegeti Naptera Solutions pentru echipamentul si produsele detinute, seriozitatea si implicarea de care dam dovada. Se intocmeste contract de prestare a serviciului periodic conform nevoilor dumneavoastra si se intervine in situatii de urgenta.

Alegeti un mediu dezinfectat periodic pentru sanatatea dumneavoastra si a suprafetelor sau obiectelor cu care intrati in contact.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.