Deratizare

Deratizare proprietati rezidentiale Brasov

Soarecii si sobolanii sunt niste creaturi care pot invada orice proprietate.

Acestia reprezinta un pericol mare pentru sanatatea dumneavoastra sau pentru proprietatile dumneavoastra. Daca observati un soarece/sobolan sau semne ale prezentei, luati masuri imediate pentru a putea evita toate problemele pe care le pot provoca aceste rozatoare. Solicitati interventia echipei de deratizare Naptera Brasov.

Ce daune pot aduce rozatoarele asupra proprietatilor?

  • Soarecii sunt cunoscuti pentru roaderea mobilei si a cablajului electric.
  • Va puteti infecta cu diversi virusi prin contactul cu excremente de rozatoare, daca sunteti muscat sau daca atingeti daunatorul.
  • Sunt ademeniti de resturi de mancare pe care le pot infecta/contamina.

Daca doriti sa va protejati familia de invazia micilor rozatoare, o puteti face cu usurinta si eficient cu ajutorul unui serviciu profesionist de combatere a daunatorilor de catre Naptera Solutions.

Deratizare spatii comerciale Brasov

Rozatoarele nu au ce cauta in spatii comerciale, sedii de firme sau institutii de orice fel. Accesul la resturile de mancare sau la orice sursa de hrana este una dintre problemele care trebuie rezolvate (preventie!).

Naptera va ofera servicii de deratizare pe baza de contract si se asigura ca spatiile si imaginea societatilor dumneavoastra raman curate.

Principiile combaterii rozatoarelor:

  • Inspectare si monitorizare: Supraveghere pentru prezenta rozatoarelor reprezinta cautarea unor caracteristici din mediu care sa incurajeze aparitia rozatoarelor. Monitorizarea se face regulat si se iau in calcul urmatoarele aspecte: numarul, tipurile si pozitiile semnelor sobolanilor, starea cladirii (conducte sau pereti sparti, curatenia), conditiile din afara cladirii cu privire la punctele potentiale de infestare, numarul de statii de momeala utilizate, etc.
  • Preventie: Obiectivul principal al fiecarei campanii de combatere a rozatoarelor este crearea conditiilor de mediu care sa descurajeze sau sa impiedice rozatoarele sa reintre in zona vizata dupa ce au fost eliminati printr-un mijloc sau altul.
  • Deratizarea efectiva care pe langa combaretrea rozatoarelor cuprinde si dervicii de  curatare a zonelor si eliminare de mirosuri.

Deratizare spatii industriale

Metoda folosita cel mai des in deratizarea de spatii industriale este capcana. Sunt disponibile capcane locale, amplasate acolo underozatoarele se misca regulat. Daca este asezata de-a lungul unui perete, capcana trebuie sa fie perpendiculara, iar banda cu momeala trebuie sa fie orientata spre perete.

Pentru combaterea rozatoarelor, o modalitate eficienta este inundarea cu apa sau fum a locurilor vizate si poate fi o metoda potrivita in anumite situatii. Dispozitivele cu ultrasunete sunt si ele folosite ca un bun respingator de sobolani si soareci, insa cu toate acestea, nu exista divezi stiintifice privind eficacitatea lor. Acestia se pot chiar obisnui cu ultrasunetele emanate.

De mentionat este faptul ca soareciii sau sobolanii isi rezerva timp atunci cand in zona unde acestia stau se instaleaza capcane. Rozatoarele accepta prezenta acestora in cateva zile.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.