Curatare cosuri / hote

Curatare cosuri de fum

Curatarea cosurilor de fum din Brasov si pretutindeni nu ar trebui facuta pentru ca exista o lege care te obliga in acest sens ci pentru ca iti ofera siguranta folosirii sobei si previne posibile accidente (intoxicare cu monixid de carbon si/sau fum, incendii) care apar in urma depunerilor de fum si funingine.

Folosirea combustibilului lemnos duce in timp la depuneri care impiedica evacuarea eficienta a fumului si gazelor rezultate in urma arderii. Este nevoie de o curatare profesionala cel putin o data pe an, ideal ar fi ca un serviciu de coserit sa fie solicitat de doua ori pe an.

Atentie, si cosurile sobelor sau centralelor pe gaz necesita curatare.

In urma serviciilor prestate, veti primi o adeverinta care atesta serviciul de coserit efectuat si documente fiscala.

 

 

Curatare hote si tubulaturi de evacuare

Stim cu totii cat de folositoare sunt hotele in bucatarii. In restaurante si unitati de productie care necesita gatire acestea sunt de neinlocuit, absorb mirosuri, fum, aburi si grasimi.

Ce cuprind serviciile de curatare hote?

  1. Curatarea hotei si a filtrelor
  2. Curatarea tubulaturii
  3. Curatarea ventilatoarelor

In functie de activitatea din bucatariile profesionale, curatarea hotelor ar trebui sa se realizeze la intervale de cateva luni, mai ales in cele in care exista pericol de ardele a grasimilor.

In functie de caz, hotele si tubulaurile se pot curata cu jet de aburi, mecanic sau chimic. Protejati-va afacerile! Preveniti!

Curatare cosuri seminee

Semineele, pe langa utilitate, au un farmec aparte.

Intretinerea semineunlui si a cosului de fum inseamna curatare periodica. Curatarea funinginii, a focarului de cenusa si a cosului de fum inseamna mai multa caldura cu consum mai mic de lemn.

Pentru eficienta se recomanda ardelrea de lemn cat mai uscat, lemnul ud duce la depuneri mai mari de funingine si necesita curatari repetate. Daca semineul incepe sa scoata fum in incapere este un semn ca al colmatarii cosului de fum si se impune o curatare imediata.

Napreta, raspunde promt apelurilor dvs si se deplaseaza de urgenta cu un cosar autorizat in vederea interventie de curatare.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.