Amenajare spatii verzi

Amenajare spatii verzi

Fie ca ai o curte sau o gradina spatioasa, fie ca ai o curte mica si cocheta, Naptera, prin colaborare cu ingineri peisagisti, vine cu solutii inedite in vederea  proiectarii si realizarii unui spatiu verde care sa aduca un plus de valoare si frumusete proprietatii tale.

Serviciile de amenajare a gradinilor oferite de Naptera creaza oaze verzi in aer liber care iti vor imbunatati stilul de viata.

Plantam pomi si arbusti, ii toaletam periodic sau la cerere si realizam adevarate peisaje artistice care incanta privirea si respecta specificatiile necesare unei dezvoltari armoniase (sol, umiditate, temperatura).

Realizam jardiniere si le infrumusetam cu plante de sezon. Punem gazon, il tundem, il udam si ne asiguram de functionalitatea instalatiilor.

Intretinere spatii verzi

Doriti o curte sau o gradina ingrijita? Nu aveti timpul necesar pentru o ingrijire adecvata? Apelati la Naptera si orice curte sau gradina din raza Brasovului va primi soarele, apa si dragostea de care are nevoie.

Ne ocupam de curtile si gradinile dumneavoastra inclusiv atunci cand sunteti plecati.

Servicii oferite:

  • ingrijire sezoniera si perena;
  • ingrijirea gazonului (tundere, tratamente)
  • udare sau irigare
  • plantare plante si arbusti
  • toaletare arbori
  • tratamente fito-sanitare

 

Servicii comerciale de landscaping

Doriti sa atrageti atentia si sa transformati exteriorul companiei dvs? O echipa de arhitecti si peisagisti va gasi cea mai buna solutie pentru a pune in valoare spatiul exterior si pentru a schimba imaginea dumneavoastra in bine.

Pe masura ce lumea devine tot mai urbana si betonul ocupa din ce in ce mai mult spatiu, ne dorim sa infrumusetam curtile si sa oferim cat mai mult spatiu verde, inclusiv copaci care sa asigure oxigen. In continuare, ne oferim serviciile pentru intretinerea si toaletarea conforma a spatiului verde.

De asemenea, curatam aleile, maturam sau suflam frunzele cazute, plantam flori se sezon si venim constant cu idei de design peisagistic.

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.