Despre Noi

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Ajutam in fiecare luna zeci de gospodarii si intreprinderi din Romania, pentru a scapa de soareci, sobolani, purici, viespi si alti daunatori periculosi care ne pot afecta sanatatea si mediul canic sau cel in care ne desfasuram activitatea. Va oferim solutii pentru combaterea acestor daunatori, inspectii de analiza, sfaturi pentru tratamente si preventie impotriva unei largi
varietati de infestari.

Prestam serviciile de combatere a daunatorilor in mod eficient, cu rezultate garantate si cu siguranta proprietatii dumneavoastra. Utilizam metode dovedite, echipamente profesionale si produse calitative pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

Facem parte din sectorul de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Compania are principii de neclintit in vederea prestarilor serviciilor de calitate si eficiente. Demonstram prin tehnologia de inovare, solutiile moderne si abordarea completa a situatiei ca satisfactia beneficiarilor este rezultat final.

Preventie si control daunatori

Atunci cand daunatorii invadeaza locuintele sau proprietatile dumneavoastra, acestea pot provoca o mare varietate de probleme, inclusiv cauzarea daunelor structurale din casa, raspandirea parazitilor, a bolilor, si altele.

Pentru a va proteja casa impotriva acestor invadatori si a problemelor pe care le provoaca, Naptera Solutions Brasov va ofera o varietate de servicii de combatere a acestora. Pentru fiecare caz in parte firma noastra va prezinta o oferta personalizata.

Tratarea problemelor daunatorilor poate fi o provocare uriasa pentru persoanele juridice si sediile afectate. Pentru a nu afecta cladirea sau bunurile ce apartin spatiilor vizate, oferim o gama variata de combatere a daunatorilor astfel incat exterminarea sa fie una de succes iar  afacerea dumneavoastra sa ramana cu usile deschise pentru noi oportunitati.

In spatele dorintei dumneavoastra de a evita sau scapa de infestare, exista curiozitatea informarii in amanunt a acestor situatii, iar pentru aceasta recomandam sa consultati ghidul nostru de informare din sectiunea Blog. In aceasta biblioteca ne-am propus sa va raspundem la toate intrebarile punand la dispozitie informatii utile despre cei mai comuni daunatori, insecte si rozatoare, inclusiv cum sa le identificam si cateva sfaturi despre cum sa prevenim.

Tratamente DDD

Naptera Solutions este expert in controlul si eliminarea daunatorilor si raspunde rapid nevoilor dumneavoastra. Indiferent de situatie, ajuta la remedierea acesteia.

De ce sa traiti cu o problema atunci cand un apel catre noi va poate elibera de stresul acumulat? Multi proprietari de afaceri nu reusesc adesea sa priveasca dincolo de estetica unei cladiri, pana in momentul in care problema este identificata inauntru. Controlul reprezinta inspectia recomandata si consta intr-un sistem ieftin, astfel incat sa putem asigura ca spatiul dumneavoastra este lipsit de daune provocate de potentiali infestanti.

Punem pe primul loc siguranta. Din acest motiv nu folosim substante chimice dure care pot dauna oamenilor sau animalelor de companie. Folosim repelenti siguri, economici si de asemenea, prietenosi cu mediul inconjurator.

Nici o situatie nu este neimportanta sau prea complicata pentru Naptera. Indiferent daca sunteti business sau client rezidential, va putem oferi un plan de servicii detaliat inainte de a incepe. Din acel moment veti sti fiecare pas al procesului, iar echipa noastra va va raspunde la orice intrebare pe care o puteti avea cu privire la natura serviciului nostru, garantii, perioade de tratament si multe altele.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.